HTML

Football Factory

A fociról, a futballról és a labdarúgásról.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Zanetti gólja aranyat ér(het)!

2008.02.29. 11:20 kidrock

Büszkék vagyunk magunkra, amiért eltaláltuk az Inter-Roma derbi végeredményét (1-1), de annak már kevésbé örülünk, hogy ezzel gyakorlatilag eldőlt a bajnokság, ugyanis a milánóiak 9 pontos előnye behozhatatlannak tűnik.
A rómaiak sem lehetnek elégedettek a döntetlennel, mert végig közelebb álltak a győzelemhez, de a sok elpuskázott lehetőségük és Mexes buta kiállítása végül megbosszulta magát, és a szökőévente (pont az van!) gólt szerző Javier Zanetti 88. percben eleresztett bombája végül pontot mentett az Internek.
A Juventus-Torino korántsem volt olyan jó találkozó, mint az első és második helyezett csatája, a Zebrák fantáziátlan játéka ellen pedig már kikeltünk korábbi írásunkban. A mostani városi derbi legfeljebb a Toro védőjének, Natalinak lesz majd felejthetetlen (már,ha emlékszik egyáltalán valamire), akit az egyébként is K1-harcosra emlékeztető küllemű Matteo Sereni kapus, Remy Bonjasky-t megszégyenítő fejen térdeléssel tett harcképtelenné.
A további találkozókról röviden: a Milan játéka továbbra sem emlékeztet távolról sem egy BL-győztes csapatéra, a Sampdoria ismét bizonyította, hogy Cassano nélkül egy nagy nulla, az atalantás Doni lassan ismét helyet követel magának a válogatottban, a Fiorentina az összes valamirevaló támadóját elveszítette a Juve elleni rangadó előtt, Bianchi megszerezte az első gólját a Lazióban, amely ráadásul rögtön három pontot is ért a játékos volt klubja, a Reggina ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma inter mexes doni zanetti

A bejegyzés trackback címe:

https://footballfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr36359221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása