HTML

Football Factory

A fociról, a futballról és a labdarúgásról.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Madrid hősei: Robinho és Agüero

2008.03.03. 11:09 kidrock

Elmaradt az őrségváltás a spanyol pontvadászat élén, mégpedig két madridi aranyifjú jóvoltából. Robinho, aki ugye reálos, brazil és fekete, csereként beállva fordította csapata javára a Recre elleni meccset, míg Agüero, aki atleticós, argentin és fehér, a Barca ellen vezette győzelemre klubját. A két játékos kevés közös jellemzője közül az egyik legfontosabb: mindketten művészei a labdarúgásnak!
Robinho már a tavalyi szezonban is igazolta, hogy több mint egy öncélú cselkirály, de a mostani idényben látszik nagyon élesen, hogy mekkora a különbség a vele és a nélküle felálló Real Madrid játéka között. Az AS Roma elleni első meccsen nem játszhatott, a holnapi visszavágón már az első perctől a pályán lesz. Mire akarunk kilyukadni? Arra, hogy jócskán nőttek a Real továbbjutási esélyei…
Agüero egyelőre nem vezetheti csapatát a BL-ben, de ez valószínűleg már csak idő kérdése. Ha Kun továbbra is ilyen formában játszik, akkor csak az lehet a kérdés, hogy az Atleticóban vagy egy másik nagy klubban lesz erre alkalma. A kis argentin gyorsabb, mint egy vadászrepülő, mámorítóan cselez, kiválóan lát a pályán, és nem mellesleg gólerős is. Abidal, Puyol és Gabriel Milito a lábai előtt hevertek szombaton, azt tesszük mi is…
Argentínában egyébként valószínűleg van egy titkos Maradona-labor, ahol az isteni Diegóhoz hasonló tehetségeket kísérleteznek ki. Ami biztos, Agüero igen jól sikerült klón lett. Egy remek kis videó 16-17 évesen lőtt góljairól, nagyszerű zenei aláfestéssel:

 

 
Azért, hogy ne csak az ifjú titánokról essen szó a futballhétvége kapcsán:
 
  1. Ronaldinho előbb egy káprázatos ollózós góllal jelezte, hogy még mindig a sportág legnagyobbjai között a helye, majd sok sétálgatással, hogy erőnléte továbbra is jócskán hagy kívánnivalót maga után.
  2. Ahogy azt megjósoltuk, elhasalt az Inter a Vezúv tövében, ezzel a kék-feketék elszenvedték első vereségüket a bajnokságban. Az ellenkezőjét vártuk, de kikapott a Juve hazai pályán a Mutu-Vieri duót nélkülöző, a hajrában a semmitmondó Papa Waigo-Osvaldo kettőssel rohamozó Fiorentinától. Milan-Lazio 1-1, valami ilyesmire is számítottunk.
  3. Az Arsenalnál Eduardo lábán kívül valami más is eltört, az Ágyúsok nem hozzák a meccseket (Arsenal-Aston Villa 1-1), ellentétben a Manchester United-del (Fulham-MU 0-3). A Kalapácsosok szívébe nevelt gyermekei döftek tőrt, Lampard és Joe Cole is betalált volt klubja ellen (West Ham-Chelsea 0-4).

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea ronaldinho real robinho lampard west atletico agüero cole ham

A bejegyzés trackback címe:

https://footballfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr12363141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása