HTML

Football Factory

A fociról, a futballról és a labdarúgásról.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Hétvégi meccskínálat: Juve-Fiorentina, Atletico-Barca, ICF-Headhunters

2008.03.01. 12:24 kidrock

OLASZORSZÁG: Igazán jó hete van a Torinóban és környékén lakó Juve-tifosóknak, ugyanis a Toro után egyik másik ősellenség lesz otthon az ellenfél, mégpedig a Fiorentina. Habár a nagy utálat pontos okait nem sikerült feltárnunk, Roberto Baggio 1990-es lilából fekete-fehérbe öltözése sarkalatos pontja lehet a történetnek. Hiányzók bőven lesznek mindkét oldalon, a hazaiaknál Nedved, C. Zanetti és Chiellini eltiltott, míg a vendégeknél a csatársor összeállítása okoz gondot Prandelli mesternek, mert Mutu és Semioli sérült, Pazzini pedig sárgalapjai miatt nem játszhat. Hazai pályán a Juventus védelme a legjobb a bajnokságban (13 találkozón mindössze 4 gólt kaptak), elől pedig ismét Trezeguet lesz Del Piero párja, ezért szerintünk két sikertelen fordulót követően, ezúttal begyűjti a 3 pontot az Öreg Hölgy.
  Nevek alapján hatalmas rangadónak titulálhatnánk a Milan-Lazio csatát, de az égszínkékek bajnoki formáját és a lombardok nyögvenyelős teljesítményét figyelembe véve erről most szó sem lehet. A Milan összeállítása egyébként is megjósolhatatlan az Arsenal elleni sorsdöntő mérkőzés előtt nem sokkal, így jó mérkőzést nem valószínű, kínkeserves döntetlent annál inkább láthatunk.
   Nehéz túra vár az Interre, a bajnokaspiráns délre utazik a napfényes Nápolyba, és egész biztos melegük lesz a San Paolo stadionban is. A sérültek közé feliratkozott Maxwell is, így a hátsó alakzat aggasztóan foghíjas a Liverpool elleni visszavágó előtt, de Ibrahimovics sérülése is épp elég nyugtalanító a nerazzuri számára. A vendéglátóknál az eltiltott Domizzi és a sérült Iezzo kapus nem lehet ott a gyepen, visszatér viszont a kezdőbe El Pocho (A Zömök), azaz Ezequiel Lavezzi, aki Hamsíkkal és Garganóval megtámogatva, komoly gondot okozhat a milánói védőknek. Tipp? Ami nem sikerült a Romának, azt megteszi most a Napoli, tehát megszületik az Inter első veresége az idényben!
SPANYOLORSZÁG: Az aktuális fordulóban csak az Atletico Madrid-Barcelona találkozó számít rangadónak, de a Real utóbbi időben, idegenben nyújtott formáját elnézve, sorsfordító lehet a mostani játéknap. A blancók egy nem különösebben kedvelt ellenfelük, a Recreativo otthonába utaznak, és, ha ismételten vereséget szenvednek, akkor még az is előfordulhat, hogy a Barca előz, és átveszi a vezetést a tabellán. Különös, hogy ebben éppen a Real városi riválisa, az Atletico akadályozhatja meg a katalánokat, márpedig a Matracosok Messiék mumusának számítanak. Tegyük hozzá, ez inkább a Fernando Torres-féle korszakra volt érvényes, a legutóbbi szezonban egy hatost rúgott a Barca a kiábrándítóan játszó Atleticónak a Vicente Calderónban…
ANGLIA: A szigetországban szintén nem rendeznek derbit a hétvégén, bár a West Ham-Chelsea meccs kapcsán biztos számíthatnak a hatóságok egy kis kergetőzésre a két mitikus huligánbrigád, az Inter City Firm és a Headhunters között. A pályán viszont győznie kell a Chelsea-nek, ha versenyben akar maradni a pontvadászatban, ugyanis az Arsenal és a Manchester United szinte biztosan begyűjti a három pontot. Arséne Wenger csapata az Aston Villát fogadja, míg Fergusonék a Fulhamhez utaznak.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://footballfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr5360554

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en el siguiente sitio de Internet 2018.03.06. 15:58:35

Asztali zen kert - Megyeri Szabolcs kertész blogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása